tirsdag den 25. januar 2011

Dag 12

Hvordan fandt du blogspot og hvorfor blogger du?


Her kommer to meget simple svar på de overstående spørgsmål: Jeg googlede ordet "blog" og blogspot kom fra - og egentlig blogger jeg mest for min egen skyld. Og det passer jo så heller ikke helt. For da jeg i sin tid startede med at blogge, boede jeg i Paris. Min ambition med min blog var, at holde venner og familie derhjemme opdateret med mit liv i Paris. Derefter er det gået op og ned med, hvor ofte jeg har fået bloggen opdateret.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne så min blog få en masse af faste læsere, men det kræver enormt meget. Da jeg starede med at følge de store danske blogs som Anywho og Afashiontale, synes jeg det så legende let ud. Men jeg har siden hen fundet ud af , hvor meget tid de må ligge i det hver eneste dag.

For det første skal en blog helst opdateres HVER dag - hvis muligt. Derudover skal indholdet være let tilgængelige, interessant og sidst men ikke mindst: handle om mode, mad eller interiør, som andre kan lade sig inspirere af. Hvis man starte en modeblog (hvilket jeg slet slet ikke ser min som), så gør det jo heller ikke noget med en skøn personlighed og udstråling. Drivet må være, at man først og fremmest synes det er SJOVT men også at man TROR på det man blogger om. Jeg kan godt lide de blogs, hvor man ikke kun bliver fodret med fashion news og upcomping designers, men dem hvor man også får lidt af vide om, til hvilken anleding de har valgt netop det outfit, deres seneste køb og vigtigst af alt: Hvad sker der i deres liv - måske kan je bare godt lide at snage i andre folks liv (læs: fremmede folk), elelr også er det  bare meget typisk  for vores tid. En kort opsumering: En blog må gerne have et personligt præg - både hvad angår layout, stil og blogindehaverens egen små historie om sin hverdag..

Jeg ligger stor vægt på layoutet (her halter min blog). Jeg ønsker mig en MAC og en som gider lære mig, hvordan jeg  laver en appetitlig collage. Synes min egent blog er rodet, plain og en smule uoverskuelig - ikke just strålende forudsætninger for en lækker blog! Men får mere og mere blod på tanden for at få denne blog op og køre, så mon ikke jeg en dag finder ud af det? Det tror jeg nu nok..


.. Bare ikke i aften, for nu går jeg i seng. Sov rigtig dejligt..
Hej hej :D

2 kommentarer:

  1. Jeg bruger picasa til at lave collager og redigere billeder - Prøv det, det er super nemt :)

    SvarSlet
  2. Super indlæg Betine.... velskrevet og inspirerende (og så har du jo også oprettet det her for mig, så jeg kan kommentere) nej, helt ærligt, jeg blev inspireret til at komme i gang med at blogge - så bare vent !

    SvarSlet