mandag den 7. december 2009

7. december

I går så vi Eiffel tårnet fra Trodacero - rigtig flot udsigt og tårnet var lige så flot som det plejer at være! Det var dog ret skuffende, at vi ikke kom op i den, pga. for lang kø! Typisk.. Vejret var ellers perfekt til det!

Derefter tog vi ned til Pariser hjulet og Kasper og Louise så alligevel byens lys om aftenen. Det var ret godt vi nådede det, ellers havde Hr. Jakobsen nok ikke været helt tilfreds. Så fik vi en drink i Marais og gik hjem i seng, så vi var friske til tårnet mandag..

... Næste dag havde vi igen problmer med vores ***** bank, men det endte dog alligevel med, at vi i dag fik betalt resten af vores husleje. Jeg mangler stadigvæk og få udbetalt mine penge. Fatter ikke hvad der er galt og forstår ikke hvad de siger til mig! Efter endnu et besøg i banken tog vi ned til Eiffel tårnet (igen). Køen flere 100 meter lang til elevatoren, men efter lidt tid fandt vi ud af, at køen til trappen var nærmest ikke eksisterende. Så vi gik til tops, men toppen blev det ikke til. Tågen dækkede alt for 2. etage. Så tog vi på en restaurant i Saint Michel og spiste en god 3.retters menu for 15 euro.

Lige nu er vi på vejen ud af døren for at spise falafel i vores gade og bagefter er det farvel Kasper og Louise. Kl. 21 skal vi ind på Châtelet for at hente Tina og så skal vi rigtig hygge og lege turister (igen igen) hele ugen. Skønt!

Ha' det godt..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar