lørdag den 18. oktober 2014

Top 10 over dejlige ting at give sig til i november!

1. Samle lækre æbler og lave æblekompot. Den bedste måde at starte en kold efterårsmorgen på må da være med en gang skyr, æblekompot og hjemmelavet müsli.

2. I november vil jeg gå en lang tur i Risskov eller tjekke Århus Ø ud - de skulle efter sigende være kommet ret langt med byggeriet og det begynder efterhånden at tage form.

3. Bage boller og drikke varm kakao med flødeskum og/eller skumfiduser! <3 span="">

4. Invitere gode venner på mad og vin - evt. kombineret med spil som Bezzerwizzer og Tegn og Gæt. Gode klassikere!

5. Jeg vil læse bogen "Der bor Hollywoodstjerner på vejen". En personlig bog om kærlighed og kræft skrevet af Marie Gerhardt.

6. Finde mig et deltidsjob - det burde være muligt og jeg mangler virkelig lidt cash, da de sidste par måneder både byder på dejlige ture til både København og Paris!

7. Tage en tur i biografen. Problemet er bare, at de film som jeg gerne vil se i biografen, sjældent er de film som min omgangskreds gerne vil se. Om ikke andet, kunne jeg udfordre mig selv og tage afsted alene. Det kunne egentlig være meget hyggeligt? Den næste film jeg kunne tænke mig at se er "Gone girl" instrueret af David Fincher - alle andre falder i svimer over "Fasandræberen". Suk. 

8. Jeg har bestemt mig for at spise mindre kød. Både af hensyn til vores sindssyge overforbrug af kød, men også fordi, at kød i ordentlig kvalitet er DYRT. Så i november vil jeg holde kødfri dag mindst to dage i ugen. 

9. Man skal huske at nyde livet og fejre de gode ting. Når jeg har anskaffet mig et job (ahem), så skal det fejres på Perch's Tearoom med en omgang afternoon tea. Mums...

10. Til sidst, men ikke mindst, vil jeg pynte et græskar. JA, det er en amerikaniseret tradition, men ikke destro mindre er det også rigtig hyggeligt at lave lidt kreativt (i min bog er det kreativ udfoldelse, hæ!) og så ser det jo bare super fint ud på en kold november aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar