mandag den 15. februar 2010

Time goes by..

Jeg kan ikke sove!

Men lad mig ligge ud med at sige, hvor eget jeg savner Paris. Kan mærke det helt inde i hjertet en gang i mellem. Så en film med Paris som kulisse og begyndte næsten at græde (tragisk). Tænker tit, gid jeg var dér i stedet for her. Ikke fordi det ikke går godt. Det gør det skam. Det var rigtig dejligt at komme hjem, da især lige op til jul. Men men men, havde det hele tiden som om jeg skulle tilbage. Ak nej, jeg er stuck i Aulum. Til sommer skal der andre bolle på suppen, hvis jeg skal undgå akut sindsyge.

Det var en rigtig dejlig jul med hele familien og skønt med kvalitetstid med mor, far, Kasper og hund. Nytårsaften for for første gang i mange år en vaskeægte succes! Vi var 15 mand her og havde bestilt mad udefra. Kan varmt anbefale "Smageriet". Det var så lækkert og gennemført. Det var en super aften!

Så kom januar, min absolut hademåned. Jeg var arbejdsløs - men ikke særlig længe. Jeg havde regnet med et sandt helvede, men det gik legende let. Den 25. januar startede jeg som pædagogmedhjælper i Springbrættet i Mejrup. Rigtig hyggeligt job med nogle søde unger og gode kollegaer. Var så heldigt med at få det job, men synes jeg nærmest jeg havde fortjent. Har godt nok søgt mange job i tidernes morgen. Jobbet er på 25 timer i ugen. Det er IKKE meget, men det burde jo ikke være en umulig opgave at anskaffe sig et extra job?
Denne gang tog jeg sagen i egn hånd og handlede resolut - sådan vil jeg også gribe tingene an næste gang eg skal på job jagt (læs: til sommer) ...

Der er sne i store mængder.Det har der været i omkring 2 måneder. Kan ikke huske, at der har været så meget sne i så LANG tid, da jeg var barn. I starten var det hyggeligt, men nu er det bare lidt anstrengende.. De siger at det forsætter!? Så meget for global omvarmning!

Ellers går alt sin vante (enormt kedelige) gang.. Sommetider føler jeg, at jeg bevæger mig væk fra Aulum og alt hvad der hører til (foruden familien selvfølgelig).. Det er bare ALTID det samme. De samme mennesker, de samme samtaler og de samme steder man går i byen (læs: Buddy Holly - er vi ikke snart vokset fra det sted)? Der sker aldrig noget nyt og uforudsigeligt. Det er bare ikke nok for mig - men det er typisk for alderen. Flere af mine venner og veninder planlægger også deres flugt fra provinsen.
Til april skal jeg til optagelsesprøve på Journaisthøjskolen. Regner ikke med at komme ind, men hvis jeg gør, så starter jeg selvfølgelig på min uddannelse til sommer. Første gang er nu mere for at se nivauet an og for at få et indtryk af, hvad det hele går ud på. Ville jo helst have et halt eller et helt års tid, til at sparer en bunke penge sammen. Det har jeg brug for ;)

Godnat og sov dejlgt derude..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar